10 Kasım 2012 Cumartesi

Yeni Model Levye Destekli Spanzet | Kollu gırgır

kollu spanzet

http://www.showotoaksesuar.com/Dorse--Kasa-Yuk-Emniyet-Malzemeleri,LA_334-2.html#labels=334-2showotoaksesuar

Karayolu taşımacılık sektöründeki yük emniyet tedbirleri açısından akla ilk gelen ürün spanzettir.Bu yazımızda size spanzet modelleri arasına yeni giren levye destekli süper spanzet modelini tanıtacağız.


Henüz adını bile konulmamış olan bu spanzet modeline biz bundan böyle Süper Spanzet, Levye destekli spanzet, Süper gırgır, kollu gırgır gibi isimlerini vereceğiz. Çünkü bu model üzerinde gerçekten de yardımcı bir levye bulunduruyor.



Kollu Gırgır Temsili Resim



 Diğer spanzet modeleri gibi dişli çark sitemi kullanmakta fakat dişliyi hareket ettirmek için tutulan pedal yerine levye kullanılmış...
Bunun avantajlı tarafı ise; elinizi yaralamadan, kolunuzu yormadan spanzet ipini gerdirebilmenizdir. 

İkinci bir avantaj olarak dişli çevresindeki yaylı aksamdan birde levye üzerinde bulunması ile spanzet üzerindeki levyeyi yerinden sökmeden aşağı-yukarı doğru daha seri hareket ettirmesini kolaylaştırır.

Üçüncü bir avantaj olarak Bu süper gırgır kasaya montaj edilmektedir. Böylece kullanım ihtiyacı doğduğunda direk levyeyi takıp kolayca seri bir şekilde kullanabilir, işiniz bittiğinde levyeyi yandan çekerek güvenle yolunuza devam edebilirsiniz.

Süper Gırgır - Levye destekli spanzet


1cm kalınlığındaki dişli, diğer spanzetlere göre 4 kat daha sağlam yapıda olduğu için kayma, aşınma veya takılma problemleri oluşturmaz. Ayrıca malzemenin sağlamlığı açısandan 0.5cm kalınlığı ile mukavemeti ekstra güçlendirilmiştir. Her 3 ayda bir aldığınız spanzete verdiğiniz parayı 1 kez verin ömürlük kullanın.

Diğer spanzer-gırgır modellerindeki gibi spanzetin altındaki ikinci kancanın kasaya tutturulduktan sonra ipin gerdirilirken kopması durumunda kancanın surata fırlaması gibi kazaları biliyorsunuzdur. Yeni model levyeli süper spanzette ise dişli makara ile ipi gerdirmekte ve sadece karşı taraf için tek kanca kullanılmaktadır. Böylece güvenle ve kolayca gırgır ipini gerdirebilirsiniz.

Süper gırgır hakkında fiyat bilgisi almak, sipariş etmek veya diğer tır kamyon aksesuarları, ürün ve yedek parçaları hakkında bilgiler almak için Show Oto Aksesuar'a 7 gün 24 saat kesintisiz olarak 0322 581 46 13 numaralı telefondan ulaşabilirisiniz.

Benzer kelimeler: Kasaya monte gırgır, sabit gırgır, sabit spanzet, kasaya monte spanzet, montajlı spanzet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder